Werknemer van de maand zal u bij VERSUS advocaten niet worden….

…en daar is een goede reden voor! Als advocaat-stagiair, treedt u immers toe tot de kring van beoefenaars van een vrij beroep. Een bijzondere keuze. Uw beslissing betekent dat u tijdens uw carrière als advocaat een zelfstandig statuut aanneemt en dus geen werknemer bent, die onderworpen is aan het gezag van zijn werkgever.

Bij VERSUS advocaten nemen wij dit statuut en de daaraan gekoppelde stage heel ernstig. Terecht, naar onze mening. Het is immers in deze fase dat u als stagiair de basis legt voor de wijze waarop u uw carrière verder zal uitbouwen. Wij gaan er prat op dat wij onze stagiairs niet aan hun lot als zelfstandige overlaten.

Bij VERSUS advocaten geloven wij in een intensieve begeleiding door de stagemeester zelf, met geleidelijke opbouw van verantwoordelijkheden en taken. De vereisten van het beroep en de hoge graad van complexiteit en nieuwigheden waarmee u in aanraking komt tijdens de stage, maken dit noodzakelijk. Geen aanpak dus waarbij de stagiair ‘in het diepe bad’ wordt gegooid, maar een gezond evenwicht tussen opleiding enerzijds en meerwaarde van de stagiair voor het kantoor, anderzijds. Fouten maken mag. Aan VERSUS advocaten om u te behoeden dat deze fouten kwalijke gevolgen krijgen. Aan u om te leren uit fouten en alsmaar beter te presteren.

Fair enough?

Ziet u voor zichzelf een toekomst aan de balie weggelegd en spreekt onze aanpak u aan, stuur dan vandaag nog uw cv met persoonlijke motivatie naar ons kantoor t.a.v. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

En wie weet, bent u straks ‘zelfstandige’ van de maand!