Vennoten

Mr. Kristoff Soete

Advocaat

Kantoor: 

Malehoeklaan 72-0001
8310 BRUGGE

Tel: +32 50 626 626
Fax: +32 50 626 627
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informatie Dienstenwet | Privacyverklaring

 

Kristoff SOETE (°1969) is stichtend vennoot bij VERSUS advocaten.

Hij studeerde in juli 1994 af als Licentiaat in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL). In 1995 voltooide hij de opleiding Internationale Betrekkingen aan dezelfde universiteit. Na zijn studie in België volgde hij in 1996 een opleiding Master of Law (LLM) aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika.

Sinds 1997 werkt hij als advocaat aan de balie te Brugge, eerst bij het kantoor ‘Declerck & Verbeke’ en vervolgens bij ‘Verbeke Advocaten’. In september 2003 richtte hij samen met Mrs. Vincent Vereecke en Joachim Vanspeybrouck ‘VSV-advocaten’ op.

Sinds 2011 vormt hij samen met zijn vennoot, Mr. Mario VANDEGHINSTE de associatie “VERSUS advocaten”.

Binnen het kantoor behandelt hij voornamelijk handels- en burgerrechtelijke zaken, ondernemingsrecht, evenals dossiers binnen het verkeerscontentieux. Hij legt zich daarnaast specifiek toe op de insolventieproblematiek, waarbij hij door de rechtbank te Brugge regelmatig wordt aangesteld als schuldbemiddelaar.

Hij is tevens opgenomen op de lijst der curatoren van de Rechtbank van Koophandel te Brugge waar hij samen met Mr. Mario VANDEGHINSTE regelmatig wordt aangesteld in  faillissementen.

Kristoff SOETE neemt ook actief deel aan het balieleven en werd in 2002 aangesteld als sectievoorzitter te Brugge in het kader van de tweedelijnsbijstand georganiseerd door het Bureau voor Juridische Bijstand te Brugge (pro Deo-bureau). Hij maakt tevens lid uit van de Commissie Schuldbemiddeling bij de Orde van Advocaten te Brugge, in welke hoedanigheid hij af en toe deelneemt als spreker op studiedagen.